Volg ons
Contact
SBA Flex Uitzendgroep Boogschutterstraat 5 5015 BX Tilburg
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Als de klik er is, dan heb je het belangrijkste ingrediënt in huis om te bouwen aan een succesverhaal.

Leo Groeneveld DP World - Canon Plant Manager – NL Flex Manager
DP World en SBA Flex: flexibel bouwen aan een succesverhaal

DP World

Al meer dan 60 jaar verzorgt DP World warehouse-oplossingen voor producenten van hoogwaardige technische producten. Van contractlogistiek, opslagbeheer tot fulfillment diensten en transport. Een belangrijke spil in de bedrijfsvoering van DP World zijn de flexwerkers van SBA Flex.

Leo Groeneveld: “De flexwerker staat midden in ons verhaal. Want een gemotiveerde medewerker zorgt voor een goed draaiend bedrijf. Om die reden heeft SBA Flex als uitzendpartner een eigen kantoorruimte bij onze vestiging in Tilburg. Dit verhoogt de toegankelijkheid en ondersteuning voor medewerkers. Dit stimuleert ze om even binnen te lopen als ze vragen hebben.”

Taking care of people

“Het concept van zo’n intern kantoor laat zien hoe de uitzendbranche is veranderd. Vroeger kwam je binnen als flexwerker, je meldde jezelf en het contract werd ondertekend. Een puur administratief traject. Nu is er meer oog voor de medewerker. Bij ons heet dat ‘taking care of people’. Je ziet dat dit zijn vruchten afwerpt. Mensen werken hier met plezier. En dit draagt bij aan langdurige relaties waar we naar streven met onze flexwerkers.”

“Mensen willen geen dom werk meer uitvoeren. Ze willen aandacht, diversiteit in hun werk en doen wat ze gelukkig maakt. En dat lukt alleen als je de mensen persoonlijk leert kennen. De kans is groot dat ze dan het jaar erop terugkomen. Ook de goede huisvesting die SBA Flex faciliteert, speelt hierin een rol. In Tilburg zitten veel flexwerkers in het voormalige klooster in het centrum van Tilburg. Een mooi en aansprekend gebouw. Bovendien kunnen mensen op de fiets naar de winkel en naar het werk. En ze zitten vlak bij ons, waardoor een uurtje langer doorgaan geen punt is voor de meesten. Dat zijn allemaal redenen waarom personeel graag bij ons terugkomt.”

 

Ideale mix tussen verse en bestaande krachten

“Natuurlijk moet we ook wendbaar blijven en de ogen openhouden voor verse krachten. Als je iemand nieuws aanneemt, zorgt dat ook voor nieuwe kennis en inzichten. Zo houd je je bedrijf jong van geest. Ideaal in combinatie met de bestaande krachten waar we al jaren een beroep op doen. Met de pool van SBA Flex kunnen we bouwen aan deze mooi mix.”

“SBA Flex is een bedrijf dat actief en continu met ons meezoekt naar verbeteringen. Ze passen bij ons: hun DNA, de uitstraling, de wijze waarop we met elkaar communiceren … Als de klik er is, dan heb je het belangrijkste ingrediënt in huis om te bouwen aan een succesverhaal.”

Offerte aanvragen