Volg ons
Contact
SBA Flex Uitzendgroep Boogschutterstraat 5 5015 BX Tilburg
SBA Flex over ons

De arbeidsmarkt schreeuwt om sterk en betrokken personeel. In de logistiek, productie, fruitteelt … overal zijn meer mensen nodig dan er daadwerkelijk zijn in Nederland. Gelukkig staan er veel internationale flexkrachten klaar die zich graag inzetten voor uw bedrijf. Klaar om hun werkgeluk in Nederland te beproeven. SBA Flex is uw flexibele partner om hun energie en kwaliteiten te matchen met uw arbeidsvraagstuk. Op een wijze waar zowel u als onze flexkrachten gelukkig van worden.

Hoe het begon

Onze organisatie

We zijn klein begonnen, maar inmiddels uitgegroeid tot een grote organisatie met een sterk netwerk van bedrijven en kantoren in meerdere landen. Zo staan ​​we altijd dicht bij onze mensen. Lees hoe onze organisatie door de jaren heen is gegroeid.

Lees meer
Kantoor SBA Flex

Ons team

Het selecteren van de juiste flexkracht begint met een warm contact met één van onze teamleden. Hieronder maakt u kennis met ze. Een van hen zal straks uw vaste aanspreekpunt zijn die u alle zorg uit handen neemt.

Roland van den Brand - SBA Flex
Erik Goedhart - SBA Flex
Marjan Verhage - SBA Flex
Jolanda Huitema - SBA Flex
Arjan van Wijk - SBA Flex
Robert van der Vorst - SBA Flex
Romy Smits - SBA Flex
Armagan Erdem - SBA Flex
Vanessa van Oudheusden - SBA Flex
Roland van den Brand
Algemeen Directeur
Erik Goedhart
Financieel Directeur
Marjan Verhage
HR Manager
Jolanda Huitema
Senior Account Manager
Arjan van Wijk
Senior Accountmanager
Robert van der Vorst
Account Manager
Romy Smits
Account Manager
Armagan Erdem
Account Manager
Vanessa van Oudheusden
Leidinggevende Office Coordinatie

De missie van SBA Flex

SBA Flex is een betrokken partner die scherp luistert naar uw wensen en deze op maat invult. Met enthousiasme nemen we de verantwoordelijkheid voor een optimale match met onze internationale flexkrachten. Deze arbeidskrachten zijn divers en hebben elk hun eigen kwaliteiten. Daardoor kunnen we uw vacature(s) snel en gericht invullen.

De kernwaarden van SBA Flex
SBA werkt vanuit de 4 kernwaarden: vooruitstreven, betrokken, verantwoordelijk en samen.

  • Wij zijn vooruitstrevend. Wij zijn nooit tevreden met uw en ons succes en we blijven continu zoeken naar verbeteringen.
  • Wij zijn betrokken. Zowel bij u als werkgever, als bij onze flexkrachten. We zorgen goed voor onze mensen, maar we stellen wel eisen en maken duidelijke afspraken. Met onze menselijke aanpak stimuleren we ze bij hun persoonlijke ontwikkeling.
  • Wij zijn verantwoordelijk. Voor de wereld waarin we leven, voor onze flexwerkers, voor onze medewerkers en voor onze opdrachtgevers. Deze verantwoordelijkheid zorgt in alle opzichten voor duurzame relaties.
  • Wij geloven in de kracht van zaken samen doen. Wij werken voor u, maar dit doen we door naast u te staan.
SBA Flex hoe wij werken

Certificering

Bij SBA Flex hechten we aan een kwalitatieve dienstverlening. Deze krijgt inhoud via de onderstaande certificeringen. Het bewijs dat je bij ons goed zit.

Offerte aanvragen