Volg ons
Contact
SBA Flex Uitzendgroep Boogschutterstraat 5 5015 BX Tilburg
Terug naar SBA voor jou
Kantoor SBA Flex Tilburg
Terug naar SBA voor jou
1998

Zo begon het..

Op een zolderkamertje in Tilburg start Roland van den Brand met twee partners SBA Euro. Een bemiddelaar voor Poolse arbeidskrachten ten behoeve van de fruitteelt in Nederland. De organisatie is opgericht vanuit de arbeidsbehoefte bij een tuinbouwbedrijf. 

SBA Flex - Zo begon het
2001 - 2003

SBA Euro opent eerste buitenlandse vestiging 

SBA Euro opent haar eerste vestiging in Polen. Twee jaar later volgt de eerste vestiging in Tsjechië.

SBA Euro opent eerste buitenlandse vestiging 
2004

Wie goed doet, goed ontmoet 

In 2004 richten we SBA Euro Child Support Foundation op. De stichting zet zich in om zieke en kansarme kinderen uit Polen maatschappelijke, humanitaire en economische hulp te bieden. Een van de projecten die de foundation ondersteunt, is een activiteitencentrum in Tarnowskie Gory, dat dagopvang biedt aan kinderen met spierdystrofie, down-syndroom en andere handicaps.

Child support
2007

Nederland opent grenzen voor Oost-Europa 

Met het openen van de grenzen voor Oost-Europese landen, zoals Polen, is de weg vrij voor buitenlandse arbeidskrachten om in Nederland te werken.

Nederland opent grenzen voor Oost-Europa 
2007

Veiligheid staat voorop

SBA behaalt VCU-certificering. VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties en is bedoeld om uitzendkrachten die risicovolle werkzaamheden uitvoeren, alle gelegenheid te geven om veilig en gezond te werken.

2008

SBA Euro groeit explosief 

Met vijf vestigingen in Nederland en zeven in Oost-Europa staat SBA Euro definitief op de kaart als internationale arbeidsbemiddelaar.

SBA Euro groeit explosief 
2011

SBA Flex: mens en arbeid 

SBA Euro verandert haar naam in SBA Flex. Deze naam dekt meer de lading van onze kernactiviteiten: het uitzenden van flexibele buitenlandse arbeidskrachten. 

SBA Flex: mens en arbeid 
2012

ABU: Sterk voor werk 

In 2012 verwerft SBA Flex het ABU-lidmaatschap. De ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen) is sinds 1961 dé belangenbehartiger voor ondernemers in de flexbranche en leidend in de wereld van flexibel werk. ABU is de toonaangevende werkgeversorganisatie binnen de uitzendbranche.

ABU: Sterk voor werk 
2017

SBA Flex goes Roemenië 

SBA Flex opent haar eerste kantoor in Roemenië. Anno 2018 werken er ruim 200 Roemenen voor het uitzendbureau. 

SBA Flex goes Roemenië 
2018

20 jaar SBA Flex: samen naar Berlijn 

SBA Flex viert haar 20-jarige bestaan. Om dit te vieren reizen we met het voltallige personeel naar Berlijn. Op naar de volgende mijlpaal.

20 jaar SBA Flex: samen naar Berlijn 
2021

SBA Flex goes Bulgarije

Eind 2021 hebben we een kantoor geopend in Sofia, Bulgarije. Deze stap is genomen om onze recruitment kracht extra te ondersteunen.

SBA Flex goes Bulgarije
2023

Een prachtige mijlpaal

Een prachtige mijlpaal: dit jaar bestaan we 25 jaar. We kijken terug op een kwart eeuw waarin we stap voor stap zijn gegroeid en geprofessionaliseerd. Dit jubileum is een mooie gelegenheid om onze huisstijl aan te scherpen en de website volledig te vernieuwen. Daarmee zijn we startklaar voor de toekomst! 

SBA-Flex-new-website
Offerte aanvragen