Volg ons
Contact
SBA Flex Uitzendgroep Boogschutterstraat 5 5015 BX Tilburg
Terug naar SBA voor jou
SBA Flex - Hoe wij werken
Terug naar SBA voor jou

Een warm welkom voor uw flexkracht

Voor uw flexkracht uit het buitenland moet van alles geregeld worden, zodat hij of zij letterlijk thuis is in Nederland. Zo helpen we bij formaliteiten, zoals de aanvraag van het BSN-nummer en het afsluiten van verzekeringen, maar ook bij huisvesting en transport van en naar het werk.

Goed geregeld
We zijn al sinds 2012 lid van de ABU en in bezit van SNF (Stichting Normering Flexwonen). De huisvesting is dus goed geregeld. Belangrijk voor uw flexkracht, maar ook een fijn idee voor u als werkgever.

Wij nemen alle zorg uit handen
Het traject voor de flexkracht, nemen we dus volledig uit handen. Zo kunt u zich focussen op uw business. Bent u toch benieuwd wat we allemaal regelen voor uw flexkracht? Wij vertellen u hier graag meer over.

SBA Flex - Een warm welkom

Een vast aanspreekpunt voor u

Eén vast contactpersoon werkt wel zo snel en helder. Zowel voor ons als voor u als werkgever. Daarom werkt u als klant altijd met een vast aanspreekpunt van SBA Flex die uw wensen in kaart brengt en uw belangen behartigt.

Uw accountmanager en accountcoördinator
Als werkgever lopen uw eerste contacten via onze accountmanager. Samen brengen jullie de behoefte en gewenste ondersteuning in kaart. Terwijl de accountmanager betrokken blijft, wordt er een ook accountcoördinator toegewezen als aanspreekpunt voor alle operationele zaken.

SBA Flex - Vast aanspreekpunt

Snel schakelen

We zijn bij SBA Flex gewend om snel te schakelen. Zo kunnen we binnen een week nieuwe mensen inzetten. Soms zelfs sneller, afhankelijk van het aantal flexkrachten en de vereiste ervaring.

Opschalen en afschalen
We zijn in staat om heel snel op te schalen en ook weer af te schalen. Natuurlijk willen we vooraf weten welke specifieke kennis en ervaring u nodig heeft.

SBA Flex - Snel schakelen

Vertrouwde, terugkerende gezichten

Als betrokken uitzendbureau streven we ernaar om een vaste poule van uitzendkrachten te creëren, die jaar-in-jaar-uit terugkomt.

Hier slagen we uitstekend in door ze goede huisvesting en vervoer te bieden, en ze wekelijks uit te betalen. Bovendien hebben ze directe contactpersonen, zijn we uitstekend bereikbaar en evalueren we regelmatig.

Met deze zorgvuldige aanpak streven we ernaar dat u niet telkens nieuwe gezichten hoeft te verwelkomen, maar kunt bouwen op bekende flexkrachten.

SBA Flex - Terugkerende gezichten
Offerte aanvragen