Volg ons
Contact
SBA Flex Uitzendgroep Boogschutterstraat 5 5015 BX Tilburg
Terug naar overzicht
SBA Flex - Zonnekreek
Terug naar overzicht
Is het lastig om personeel aan te komen?

Ja, de markt fluctueert sterk. Een jaar of 10 geleden konden we al bijna geen Nederlands personeel meer krijgen. Toen zijn we uitgeweken naar Poolse medewerkers. En dat bevalt ons uitstekend. Zij schuwen hard werken niet en denken zoals wij. Het zijn tuinders die weten hoe je de handen uit de mouwen steekt.

SBA Flex - Case Zonnekreek

De flexwerkers van SBA Flex weten wat werken is

Peet Withagen Eigenaar
SBA Flex - Case Zonnekreek
Is het een cultuuromslag?

Nee, integendeel. Alleen taal is wel eens een barrière. Maar dit is prima te overzien, doordat we onderling Engels praten. Bovendien is onze voorman Pools, en dat helpt ook prima in de communicatie. Het zorgt ervoor dat we onderling een band opbouwen met onze flexwerkers.

Onze betrokkenheid bij de flexwerkers is waardevol. Daardoor hebben we uitzendkrachten die al 8 á 9 jaar bij ons werken en jaarlijks terugkomen. Zo kunnen we bouwen aan een team dat goed is ingespeeld op elkaar. En dat geldt helemaal voor de vaste club die er nu bijna het hele jaar werkt. Ze pakken alles op hier: van uitruimen tot opbouw.

Zo’n vast team zorgt voor een solide basis in onze bedrijfsvoering. Deze mensen kunnen – vaak in hun eigen taal – de werkzaamheden uitleggen aan nieuwe flexkrachten. Op die manier kunnen we gezond bouwen aan een fijn team met flexkrachten die zich hier thuis voelen.

Offerte aanvragen