Volg ons
Contact
SBA Flex Uitzendgroep Boogschutterstraat 5 5015 BX Tilburg
Terug naar overzicht
Partylite
Terug naar overzicht
Hoe ziet jullie dienstverlening eruit?

“Vanuit ons distributiecentrum worden alle kaarsenhouders en andere geurproducten verzameld en verzendklaar gemaakt. De producten gaan naar alle influencers in Europa die deze producten promoten via party’s en social media. Het aantal bestellingen fluctueert behoorlijk en kent een groot seizoensmatig patroon. 

Ons businessmodel komt voort uit de bekende Tupperware-achtige verkoop. Deze fysieke promotie aan huis combineren we met een online affiliate-programma, waarbij de promotie gebeurt via social media. Deze online activiteiten zorgen dat alles perfect ingericht moet zijn: van website en IT-infrastructuur tot de bemanning in het distributiecentrum. 

Onze online orders zijn groot in aantal, maar klein in aantal producten. Dat betekent een andere manier van orderpicken voor onze mensen. In plaats van grote orders picken aan de lopende band, moeten ze nauwkeurig en geconcentreerd werken.

SBA Flex - Case Partylite

We werken met veel, kleine orders. Dat vraagt om een nauwkeurige werkwijze van onze flexwerkers.

Peter-Paul van Geijn Managing Director
SBA Flex - Case Partylite
Klinkt als een nieuwe uitdaging voor je bedrijfsvoering?

Zeker. Ondernemen is tegenwoordig sowieso uitdagend. Je moet opgewassen zijn tegen verrassingen. Van een plotse lockdown tijdens coronatijd tot een energiecrisis en een oorlog. Dat zijn grote ontwikkelingen die het kopersgedrag sterk beïnvloeden.

Je moet dus flexibel kunnen zijn als organisatie. Dankzij SBA Flex zijn we dat: zij zijn onze vaste waarde voor flexibele kwaliteitskrachten. Zij stellen ons in staat om snel op- en af- te schalen. We kunnen onze distributieploeg zeer flexibel organiseren, zodat we meebewegen met de markt.

Waarin onderscheidt SBA Flex zich?

We hebben in het verleden al met verschillende uitzendbureau’s en vormen van detachering gewerkt. Uiteindelijk past SBA Flex het beste bij ons. Ze nemen ons het hele aanlooptraject en de huisvesting in Nederland uit handen. Het enige wat wij moeten doen is op tijd aangeven dat we personeel nodig hebben; de rest gebeurt vanzelf. Daarmee voorziet SBA Flex ons perfect in de flexibele schil. 

Vanzelfsprekend hebben we specifieke wensen als het gaat om buitenlandse flexkrachten, bijvoorbeeld op het gebied van taal. SBA Flex weet altijd goed de match te maken met het juiste personeel. Zo zijn er verschillende flexkrachten die al definitief de stap hebben gezet naar PartyLite. Zij hebben de keuze gemaakt om hun loopbaan bij ons voort te zetten. En dat is een groot compliment voor de inspanningen van SBA Flex.

Offerte aanvragen