Volg ons
Contact
SBA Flex Uitzendgroep Boogschutterstraat 5 5015 BX Tilburg
Terug naar overzicht
Onze flexwerkers - Isabel
Terug naar overzicht
Hoe ben je in contact gekomen met SBA Flex?

SBA Flex heb ik leren kennen via een vriend, die al in Nederland werkte. Hij vertelde me dat SBA Flex veel regelt voor flexwerkers in Nederland. Om te beginnen een baan en een woning. Dat is al heel wat, want het is vrijwel onmogelijk om hier zelf woonruimte te krijgen. Daarnaast is SBA Flex heel toegankelijk. Voor elke vraag kan ik ze direct bellen. 

Hoe bevalt het leven in Nederland?

Het is hier heerlijk. Nederland is mooi en groen. Het voelt hier veilig en de mensen zijn er vriendelijk. Ik voel me er thuis. Het scheelt natuurlijk ook dat ik hier samen met mijn vriend ben, want samen voelt het een stuk vertrouwder en is de stap naar het buitenland minder groot. Het zorgt ervoor dat ik mijn familie minder mis.

Onze flexwerkers - Isabel

Wat ik Nederland per week verdien, kreeg ik in Roemenië per maand

Onze flexwerkers - Isabel
Vanwaar jullie stap naar Nederland?

De voornaamste reden is toch wel het salaris. In Nederland krijg je veel meer betaald. Wat ik hier per week verdien, ontvang ik in Roemenië per maand. Dat is een voordeel. Met dit loon kan ik sparen voor de toekomst. Eerst voor een auto en daarna spaar ik gewoon door. 

Hoe ziet je een normale werkdag eruit voor jou?

Mijn dag begint om 5 uur ’s ochtends als de wekker gaat. Een uur later begint de werkdag. Ik werk op slechts 2 kilometer afstand, dus ik pak lekker de fiets. Bij mijn werkgever tref ik Nederlandse en buitenlandse collega’s. Iedereen is ontzettend aardig en vraagt altijd hoe het me gaat. Om 2 uur ben ik klaar en ga ik naar huis om te eten. Daarna heb ik nog volop tijd om te relaxen en films te kijken of te shoppen. Het leven in Nederland is heerlijk.

Offerte aanvragen