Volg ons
Contact
SBA Flex Uitzendgroep Boogschutterstraat 5 5015 BX Tilburg
Terug naar overzicht
Onze flexwerkers - Tsvetelin
Terug naar overzicht
Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Ik woon in Tilburg, dicht bij het centrum. Dicht bij de winkels, het station. Vandaaruit ligt het hele land aan mijn voeten. Je bent zo in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam bijvoorbeeld. Daar is altijd wel iets te doen, zo zijn er veel festivals bijvoorbeeld.  

Het klinkt alsof je je thuis voelt in Nederland?

Absoluut. Ik heb fijne mensen ontmoet. We zien elkaar regelmatig en doen leuke dingen samen. We reizen veel door het land en gaan naar de sportschool, hier in het centrum van Tilburg. 

Onze flexwerkers - Tsvetelin

In Nederland spreekt bijna iedereen Engels. Daardoor voelde ik me snel thuis.

Heb je ook nog tijd om te werken?

Haha, jazeker. Ik werk bij een bedrijf dat muskiet netten maakt. Het is eenvoudig en licht werk. Ik houd daarom genoeg energie over om te sporten of eropuit te trekken na een werkdag.  

Verdient het een beetje?

Een beetje? In Bulgarije verdiende ik een beetje, slechts 200 tot 300 euro per maand. Hier is dat een veelvoud van dat bedrag. Het geeft me genoeg financiële ruimte om 5 dagen per week naar de sportschool te gaan, te shoppen en te studeren. Het geld dat ik overhoud, spaar ik. 

Wat ik ook heel belangrijk vind, is dat ik hier in Nederland veel perspectief heb om door te groeien. SBA Flex helpt me daarbij.

Hoe ziet je gemiddelde werkdag eruit?

Ik werk nu in Boxtel, en dat is vanuit Tilburg prima te doen met de auto. Samen met andere collega’s rijden we er in 20 minuten heen. Onder hen zijn enkele huisgenoten. Eenmaal thuis wordt er vaak samen gekookt, boodschappen gedaan of gerelaxt in de gezamenlijke tuin. Het is gezellig wonen hier.

Hoe ben je eigenlijk bij SBA Flex terecht gekomen?

Via Google. Ik zocht gericht op ‘werken in Nederland’ en SBA Flex stond bovenaan. Ik ben blij dat ik ze gevonden heb. Toen ik ze benaderde, volgde al snel mijn sollicitatie. Daags na dat gesprek was ik al aan het werk. SBA Flex werkt erg snel.

Ik ben blij dat het allemaal zo gelopen is. En dat ik nu in Nederland woon, want het is hier zo fijn wonen. Iedereen spreekt Engels bijvoorbeeld, dat is lang niet overal het geval in Europa. Daardoor voel je je snel thuis.  

Offerte aanvragen