Volg ons
Contact
SBA Flex Uitzendgroep Boogschutterstraat 5 5015 BX Tilburg

Wij verzetten het werk!

Bij SBA Flex kunt u rekenen op betrokken arbeidskrachten die zich volledig inzetten voor u, van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat. Ze hebben één doel, en dat is de oogst precies volgens planning binnenhalen. En terwijl zij zich concentreren op hun werk, zorgen wij dat achter de schermen alles op en top is geregeld. Van betaling en huisvesting tot vervoer. Een zorg minder voor u en voor onze werkverzetters.

 

Benieuwd hoe onze mensen en andere opdrachtgevers onze aanpak beleven?
Bekijk het filmpje …

sada

Flexibel
en daadkrachtig

Uw oogst bepaalt wanneer er geplukt moet worden. Hopelijk is de oogst goed en hebt u veel enthousiaste arbeidskrachten nodig. Mensen die daadkrachtig aan de slag gaan voor je. SBA Flex verzekert u van flexibele medewerkers waarop u kunt bouwen. Precies volgens jouw planning.

sada

Helder
en betrouwbaar

Flexibel werken betekent niet dat we geen waarde hechten aan duidelijkheid. We hanteren altijd heldere afspraken waar u ons en onze werknemers op af mag rekenen. Dat is nou de absolute zekerheid van onze flexibele werkwijze.

sada

Betrokken
en ondersteunend

SBA Flex staat dichtbij u en bij onze eigen werknemers. Letterlijk. Zo hebben we kantoren in het buitenland, waar we zelf onze mensen werven. En eenmaal in Nederland begeleiden wij ze bij hun werk en woonsituatie. In hun eigen taal, zodat ze zich direct thuisvoelen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vul het onderstaande formulier in of bel (013) 464 89 50 voor meer informatie of een passende offerte.